kantoor met boom
Samen. Voor elkaar.
 

Afspraak maken  Schade melden

Mijn polissen

Inloggen verzekeringen

 
Downloads

Alle informatie bij elkaar

 
Schade melden

Heb je schade? Wij helpen graag!

 

Kersten financieel advies is jouw financiële partner voor rust en groei

We gaan verder dan alleen maar cijfers. Als familiebedrijf in Oeffelt leveren we maatwerk in hypotheken, verzekeren en financieel advies voor de mensen in onze regio. Ook voor bankzaken als sparen, betalen en lenen staan we voor je klaar.

Jouw situatie is uniek. Samen vinden we oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw levensfase en bij de ambities die je hebt. Of je nu je eerste huis koopt, je onderneming uitbreidt, of een andere persoonlijke mijlpaal bereikt: wij zijn er voor jou. Met  persoonlijke aandacht en deskundig advies helpen we jou met je dromen en je doelen. Jouw financiële rust is onze prioriteit.

Verzeker jezelf van de Kersten financieel advies App!

Met onze nieuwe app heb je Kersten financieel advies altijd in je broekzak. Zo heb je alle handige informatie en tools altijd tot je beschikking.

Nieuws

Breng aansprakelijkheidsrisico goed in kaart

Zakelijk
10-07-2024

Volgens de Arbowet bent u als werkgever verantwoordelijk voor de omstandigheden waaronder uw werknemers hun werk doen. U kunt aansprakelijk gesteld worden als zij schade oplopen door een arbeidsongeval of een beroepsziekte. Hoe verzekert u dat risico?

Veel meer huizenkopers kiezen voor Nationale Hypotheekgarantie

Particulier
04-07-2024

Wie in 2023 een huis kocht, koos veel vaker voor Nationale Hypotheekgarantie (NHG) dan een jaar eerder. Het aantal hypotheken met NHG is vorig jaar namelijk gestegen van 57.000 naar ruim 83.500. Geen wonder, want de NHG biedt huizenkopers veel voordelen.

Uw ticket naar een zorgeloze vakantie

Particulier
03-07-2024

Het is bijna tijd om uw koffers te pakken en te gaan genieten van die langverwachte vakantie! Maar voordat u de deur achter u dichttrekt, is er nog één ding om te regelen: uw reisverzekering. Waarom? Omdat het uw ticket is naar een zorgeloze vakantie!

Stel ons gerust uw vraag