Ons verhaal

Mensen helpen bij het waarmaken van hun dromen en doelen, zodat ze de toekomst zorgeloos tegemoet kunnen zien. Dat deden mijn ouders Jan en Annie Kersten al toen ze het bedrijf oprichtten in 1989. En dat doe ik sinds de opvolging in 2005 nog steeds. Samen met een team van enorm betrokken medewerkers.

Kersten financieel advies is er echt voor jou: We denken met je mee op het moment dat het leven verandert. Ga je samenwonen, een groter huis kopen of wil je misschien eerder stoppen met werken? Jouw situatie is uniek en daarom leveren wij maatwerk. Altijd.

Maak ook zelfstandig ondernemers helpen wij graag. Ben je zzp-er of mkb-er? Dan weet je dat een bedrijf ook door groeifases gaat. En bij iedere fase komen weer andere financiële uitdagingen kijken. Van kantoor-aan-huis naar ‘echt’ kantoorpand of van eenpitter naar een prachtig team: wij weten hoe dat werkt. Dus samen met jou zoeken we naar de beste maatwerkoplossing.

Van hypotheken tot verzekeringen. En van bankzaken tot financieel advies.
We zijn er voor je. Gewoon bij jou om de hoek.

Robert Kersten

5 redenen om te kiezen voor Kersten

Voor persoonlijk financieel advies moet je zeker bij Kersten zijn. Dit is waarom:

  • Gemak. Wat is er fijner dan één adviseur als aanspreekpunt voor al jouw verzekerings- en hypotheekzaken?
  • Onafhankelijkheid. Wij zijn niet gebonden aan één maatschappij, dus je kunt rekenen op objectief advies.
  • Deskundigheid. Profiteer van meer dan 35 jaar kennis en ervaring.
  • Service. Wij zetten ons in voor een perfecte service, waarbij het actief beheren van jouw complete verzekeringspakket het uitgangspunt is.
  • Snelle schadeafhandeling. Voor ons heeft een snelle schadeafhandeling de hoogste prioriteit.

Het team van Kersten staat altijd voor je klaar met advies dat helemaal op jouw persoonlijke situatie is afgestemd. Maatwerk is bij ons de standaard. Neem gewoon eens contact op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Contact

Ontmoet het team van Kersten financieel advies

Wij zijn het gezicht van Kersten. Met zijn allen werken we aan het vergroten van zekerheden in het leven. Jouw leven. En dat van de mensen om je heen. Want intussen hebben heel veel mensen in de regio al voor ons gekozen.

Samen. Voor elkaar.

Ons team

Stel ons gerust uw vraag