RegioBank

Wij zijn RegioBank

Wat uw wensen ook zijn: bij RegioBank vindt u precies de oplossing op het gebied van sparen, betalen of hypotheken die bij u past. Stuk voor stuk aantrekkelijke, duidelijke producten met gunstige voorwaarden.

Je kunt bij ons terecht voor

Regiobank betalen

Betalen

U profiteert van het gemak van een veelzijdige rekening. Zo kunt u eenvoudig en snel uw betalingen regelen via Internet Bankieren en de Mobiel Bankieren app.

Sparen - rood spaarvarken

Sparen

Voor iedere spaarwens heeft RegioBank een passende rekening. Uw geld groeit gestaag dankzij een aantrekkelijke spaarrente en goede voorwaarden.

Sleutel met rode hanger in de vorm van een huis

Hypotheken

Bij RegioBank heeft u een hypotheek op maat. U kunt kiezen uit verschillende soorten hypotheken met aantrekkelijke hypotheekrentes.

U bent ondernemer en uw bedrijf groeit. Mooi nieuws. Met zakelijk lenen van Regiobank helpen wij u graag met het onderzoeken van de mogelijkheden voor een Bedrijfshypotheek of Rekening-courant krediet.

RegioBank Internetbankieren

Inloggen op Internet Bankieren

Aanvragen Creditcard

Betalen met de RegioBank Creditcard

Uw zelfstandig Adviseur

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Persoonlijke aandacht

Het is een vertrouwde manier van bankieren: bij ons bent u welkom voor uw dagelijkse bankzaken, maar ook voor een persoonlijk advies. U kunt altijd even binnenlopen, de deur staat voor u open. En of u nu een nieuwe bankpas nodig heeft of wilt praten over een hypotheek: wij nemen de tijd om u echt persoonlijk te helpen.

Met ruim 500 zelfstandig adviseurs is RegioBank actief door heel Nederland en zit er altijd een RegioBank kantoor bij u in de buurt. Naar aanleiding van een onderzoek onder ruim 13.000 Nederlanders is RegioBank in 2017 verkozen tot meest klantgerichte bank. We wonnen de prijs ook al in 2016.

Bankpas kwijt?

Is uw betaalpas gestolen of bent u uw betaalpas verloren? Dan moet u zo snel als mogelijk uw betaalpas blokkeren.

 

Bel de Bankpassenmeldcentrale via 0800 - 03 13 (Nederland) of +31 88 385 53 72 (buitenland)

Gemakkelijk overstappen met onze Overstapservice

De Overstapservice is een initiatief van alle banken in Nederland. Wilt u overstappen naar RegioBank? Dan kunt u de Overstapservice gebruiken. Deze service regelt allerlei zaken voor u: bijvoorbeeld dat bijschrijvingen op uw oude betaalrekening worden doorgestuurd naar uw nieuwe rekening. En dat automatische incasso's voortaan van uw nieuwe betaalrekening worden afgeschreven. Bekijk de film over onze overstapservice.

Stel ons gerust uw vraag