Gelukkig familie ontspannen op het veld

Financieel advies

Leven zoals jij dat het liefste doet

Rust en ruimte om je leven te leiden zoals jij dat wilt. Een tweede huis, een wereldreis, of misschien wel eerder stoppen met werken? Het begint allemaal met de juiste financiële voorbereiding. Wij zijn er om met je mee te denken over je dromen en je doelen. En hoe dat in je financiële plaatje past.

Leven zonder zorgen. Vandaag, maar ook morgen

Dat lukt alleen als je je financiële situatie op orde én onder controle hebt. Want dat zorgt voor rust en ruimte in je leven. Zelfs bij ziekte of andere tegenvallers. Samen met jou zetten we alles op een rijtje, zodat je overzicht en inzicht in je financiën krijgt. Het leven is onvoorspelbaar, maar je kunt er altijd op voorbereid zijn.

Met pensioen? Weet wat je financieel te wachten staat!

Veel mensen kijken uit naar het moment dat ze kunnen stoppen met werken. Genieten van het leven, dat staat vanaf nu op nummer 1! Maar weet jij of je op je 67e wel voldoende pensioen hebt opgebouwd? Of wil je nog eerder stoppen, maar weet je niet wat de financiële gevolgen zijn? Maak een afspraak, dan brengen we samen je verwachte pensioeninkomen in kaart.

Jouw leven, jouw wensen

Jouw wensen zijn leidend. Kersten biedt oplossingen op maat en blijft betrokken. Regelmatig evalueren we jouw situatie, bespreken we levensveranderingen en informeren we je over relevante ontwikkelingen. Zo voorkom je vervelende verrassingen en kun je lekker blijven genieten van het leven. Jouw leven. Zullen we er samen eens voor gaan zitten?

Maak een afspraak

Stel ons gerust uw vraag